fastshare
Resident Evil 7
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3355
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 led 2019, 07:05





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Resident Evil 7 
Autor Zpráva
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 14742
Příspěvek Re: Resident Evil 7

emueue píše:
Zase ty Phenomy, ach jo, musím si už koupit nový procák....až na něj bude :( Je mi ,ale divný že začátek jde úplně v pohodě.....

Tak to vážně vypadá na ten procík. Zde přímo na foru CAPCOMu:

Jenže... CPY Cracknuli hru v základní verzi přičemž při procesu Crackování vyšel Update 1 který Phenomy povoluje. Bohužel tento Update není v CPY RLS zahrnut. Nejspíše proto, že už to měli skoro Cracklé a s dodatečným přidáním tohoto Patche by museli s Crackování začít od nuly...

_________________
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnou či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part


31 led 2017, 16:06
Profil
Private
Private

Registrován: 07 čer 2008, 13:07
Příspěvky: 3
Příspěvek Re: Resident Evil 7

emueue píše:
kubasekpetre píše:
PADA TO TAKY NEKOMU KDYZ SLEZETE DOLU PO ZEBRÍKU A JDETE TOU VODOU TAK NAKONCI JAK PODLEZATE V TY VODE TEN BETON TAK TO PADNE



Jo tak taky mám ten problém ,přišel jsi na to?? a nějaká rada??


Tak co stale nic mne to robi to iste.


31 led 2017, 17:10
Profil
Private
Private

Registrován: 11 kvě 2009, 20:49
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Resident Evil 7

ach jo uz me pekně ty AMD se..u jen co budou peníze jdu do intelu


31 led 2017, 17:13
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Resident Evil 7

kubasekpetre píše:
ach jo uz me pekně ty AMD se..u jen co budou peníze jdu do intelu


:D :D Nechci tady dělat nějakou reklamu Intelu, ale ty AMD jsou fakt na dvě věci. Buď to má problémy s SSE, které nejsou podporovány a když už náhodou ano, tak nějaká hra je na 100 % nepodporuje. Prostě Intel vyhrává na celé řádě v boji proti AMD, stačí si přečíst několik článků. ;-)
A když už něco od AMD, tak grafická karta - pokud nejste nějací fanatici do výkonnosti a stačí vám, že si hru budete moct zahrát, tak klidně stačí něco jako AMD Radeon 7700 2 GB, kterou mám už 3 a půl roku a absolutně žádný problémy s hrami.


31 led 2017, 17:26
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 334
Příspěvek Re: Resident Evil 7

-Seraphim666- píše:
emueue píše:
Zase ty Phenomy, ach jo, musím si už koupit nový procák....až na něj bude :( Je mi ,ale divný že začátek jde úplně v pohodě.....

Tak to vážně vypadá na ten procík. Zde přímo na foru CAPCOMu:

Jenže... CPY Cracknuli hru v základní verzi přičemž při procesu Crackování vyšel Update 1 který Phenomy povoluje. Bohužel tento Update není v CPY RLS zahrnut. Nejspíše proto, že už to měli skoro Cracklé a s dodatečným přidáním tohoto Patche by museli s Crackování začít od nuly...


Aha, takže hru odinstaluju, no už mě to taky sere, proč teda ty zkurvený AMD dělali a proč já de*il si ho koupil... no nic díky kámo za info :? :?


31 led 2017, 17:26
Profil
Private
Private

Registrován: 29 pro 2008, 00:26
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Resident Evil 7

já mám procák AMD FX 8350 grafiku GTX980 a hra běží naprosto luxusně.zas bych takovej problém v AMD neviděl.Ale že jsou Intel lepší to je fakt.


31 led 2017, 18:15
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 01 kvě 2012, 16:48
Příspěvky: 110
Příspěvek Re: Resident Evil 7

Hele může mi někdo říct kde najdu ty cheaty??Přeplé na cheats jedničku to mám,DLC pack mám taky stažený,ale nikde nic nevidím...


31 led 2017, 20:33
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 10 srp 2008, 14:41
Příspěvky: 48
Bydliště: Severní Morava
Příspěvek Re: Resident Evil 7

Milhaus37 píše:
já mám procák AMD FX 8350 grafiku GTX980 a hra běží naprosto luxusně.zas bych takovej problém v AMD neviděl.Ale že jsou Intel lepší to je fakt.


Ale ty nemáš Phenom I CP :shock: Prostě není AMD jako AMD. I intely do chipsetu 775 nemají instrukce SSE, tak taky ta hra nenajede.


31 led 2017, 21:55
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 159
Příspěvek Re: Resident Evil 7

tak jsem to zacal hrat, a musim napsat demo mi jelo daleko plynuleji, nemam to ani na nejvyssi detaily, spise lehce pod prumer, a ta grafika by mohla byti lepsi anebo je to tim, ze nemam vyssi nastaveni, musel jsem ho dost snizit, jelikoz se to vzdy po chvilce na chvili seklo nez to jelo dale
chci se zeptat je nejakej figl jak to zlepsit ?
jo a jeste mi jak jela ta videokazeta nesedeli titulky s dejem , ten byl vice dopredu nez titulky , nekdo stejny problem ?


31 led 2017, 22:13
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 21 úno 2010, 15:31
Příspěvky: 46
Příspěvek Re: Resident Evil 7

já mám zase problém, že ač mám hru na medium detaily, full hd, 60 fps, tak mi to pořád přijde takový rozmazaný, nevíte co bych měl v nastavení vypnout nebo zapnout aby to nebylo takový mázlý? děkuji za odpověď :)


31 led 2017, 23:08
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 350
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Resident Evil 7

oratory píše:
Milhaus37 píše:
já mám procák AMD FX 8350 grafiku GTX980 a hra běží naprosto luxusně.zas bych takovej problém v AMD neviděl.Ale že jsou Intel lepší to je fakt.


Ale ty nemáš Phenom I CP :shock: Prostě není AMD jako AMD. I intely do chipsetu 775 nemají instrukce SSE, tak taky ta hra nenajede.


Ako sorry ale AMD Iba ako dobrý ohrievač do obývačky inak je k hovnu.


31 led 2017, 23:14
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 159
Příspěvek Re: Resident Evil 7

jo a jeste jedna zajimavost, jak jdete dolu po schodech a mija se po nich plazi a potom vas napadne nozem, tak se mi stalo kdyz me sejmula, tak kdyz jsem to hral znova se mia zasekla napric na tech chodech a ani se nehnula


01 úno 2017, 00:10
Profil
Private
Private

Registrován: 11 kvě 2009, 20:49
Příspěvky: 9
Příspěvek Re: Resident Evil 7

aby jsi to neměl mazlí tak skus v nastavení dat RENDERING METHOD a dej tam NORMAL


01 úno 2017, 15:22
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 14742
Příspěvek Re: Resident Evil 7

Možné řešení pro pád s vodou u Phenomů (originál v ENG):
Citace:
Hi.

First, make sure you exit out of steam, that is very important.

The first is the crack, the second is the savegame files which work for this crack (one's I am using).

Here is the link for the crack.

Link:

This one is for the game saves.

Link:

Okay once you are finished downloading, open the file "RESIDENT EVIL 7 biohazard.rar", and extract it into your game directory. Don't worry it won't overwrite anything.

Start JSGME (the file is very safe, no need to worry about it), it will ask you to choose a directory, just choose the default which is MODS. All you have to do is select okay, nothing else is needed.

The reason why I use JSGME is because once you activate the mod, it will copy what is needed to copy, and back up your original files which is always a good thing too do.

Okay to activate the mod, start JSGME.exe, highlight the name of the mod, and press the right arrow, to deactivate it just highlight the name on the right, and select the left arrow.

All of your original files will be restored so no need to worry.

Now once you have activated the mod via JSGME, now double tap re7.exe, and let the game start.

If the game language turns too russian, don't worry, you can change your language back to english.

To do that, just start the game, go into options, starting from the top, go to the fourth option, in this case press your down arrow key 3 times.

Once there you will see 3 options.

Go to the top one, and press the right arrow until you see something like английский. That is the word for english in russian. Do the same for the one below it, then right click your mouse button.

Okay, start a new game, and let it create a new save game. Once you are done, exit out.

Make your way to the directory "C:\Users\your system name\Documents\CPY_SAVES\CPY\418370\win64_save"

Delete all of those bin files inside the win64_save folder.

Okay, remember the second file you downloaded?

Extract those bin files into this directory you just emptied.

Restart your game, and you should see those save files.

The save game I think you need to load is 0:52 to start with. You could play the other save files, it is up to you.

I hope this works for you, and take care. I am having this odd feeling Capcom won't release an update until sometime later this week.

_________________
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnou či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part


01 úno 2017, 19:55
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 01 kvě 2012, 16:48
Příspěvky: 110
Příspěvek Re: Resident Evil 7

Asi jsem blb ale mě žádné cheaty nejdou,buď jsem stáhl jiné dlc nebo nevím....Změněno z 0 na 1 v cheats mám...ale nikde nic
;-)


01 úno 2017, 19:59
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 62 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download