fastshare
Call of Duty: WWII
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3355
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 led 2019, 07:34





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Call of Duty: WWII 
Autor Zpráva
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 14742
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Call.of.Duty.WWII.Digital.Deluxe.Edition-3DM | 39,2 GB (jen SinglePlayer)
Paráda, už jen ten Patch pro spuštění kampaně + Crack a jedeme :)

EDIT///

:D Už jen teda asi ten Patch
Re: Call of Duty: WWII

_________________
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnou či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part


02 lis 2017, 23:30
Profil
Helper
Helper
Uživatelský avatar

Registrován: 14 črc 2009, 09:10
Příspěvky: 4215
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Přístí týden budu asi úplně nedostupný. :D Všechny ty nové si chci zkusit a do toho ještě COD.. na tom si smlsnu taky. :D

Re: Call of Duty: WWII

_________________
Helper sekce: Hry - Help, Hledám


02 lis 2017, 23:41
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 350
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Ruckus Crackol Hru úplne neznámy človek a je potvrdené od nezávislých zdrojov že je to funkčné ;)

Here is a picture, as a proof, that the archive content shows an executable, called CoD_SP.exe, that runs under a debugger (x64dbg to be precise). Hope you guys will at least, give a try...

Re: Call of Duty: WWII
Link to the crack: http://www15.zippyshare.com/v/ktBplKoq/file.html

EDIT: runs under Win7
VirusTotal


03 lis 2017, 01:45
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 14742
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Yop, to vývojářům nějak nevyšlo s tím odblokovovávacím Updatem :D

_________________
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnou či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part


03 lis 2017, 08:18
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 11 úno 2011, 23:10
Příspěvky: 28
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Ahoj,nevíte náhodou jak změnit jazyk z ruštiny do angličtiny ?Nikde to nemůžu najít.Díky


04 lis 2017, 13:27
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 270
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Dobrá práce Seraphime! :D

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


04 lis 2017, 20:44
Profil
Private
Private

Registrován: 24 srp 2010, 15:25
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Pomůže mi někdo? Stáhl jsem si hru, crackl, nahrál angličtinu vše podle návodu. Všechno doposud OK, ale jakmile jsem vypnul hru (klasicky ESC pak ukončit hru), tak po znovuspuštění exe mi to vždy vyhodí chybovou hlášku viz. níže.
Hra se znovu spustí, ale je vyresetovaná (ať dám při chybové hlášce cokoliv), nastavení grafiky ve hře v defaultu a hlavní problém, zmizely doposud uložené pozici. Hra se tedy chová, jakobych ji spustil poprvé :/
nevím co s tím, za každou radu díky, ovladače grafika přeinstalované, vše aktuální, žádná jiná hra to nedělá.

Mám noťas: i7 6700hq, 16gb ram, SSD, GTX965M 4Gb. Hraju vše na plné detaily s externím monitorem (2560x1440) a jede to na 35FPS čili slabou sestavou to asi nebude :/

CHYBOVÁ HLÁŠKA:
It appears that Call of Duty: WWII did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls.


04 lis 2017, 20:48
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 pro 2015, 13:19
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

kolutek píše:
Pomůže mi někdo? Stáhl jsem si hru, crackl, nahrál angličtinu vše podle návodu. Všechno doposud OK, ale jakmile jsem vypnul hru (klasicky ESC pak ukončit hru), tak po znovuspuštění exe mi to vždy vyhodí chybovou hlášku viz. níže.
Hra se znovu spustí, ale je vyresetovaná (ať dám při chybové hlášce cokoliv), nastavení grafiky ve hře v defaultu a hlavní problém, zmizely doposud uložené pozici. Hra se tedy chová, jakobych ji spustil poprvé :/
nevím co s tím, za každou radu díky, ovladače grafika přeinstalované, vše aktuální, žádná jiná hra to nedělá.

Mám noťas: i7 6700hq, 16gb ram, SSD, GTX965M 4Gb. Hraju vše na plné detaily s externím monitorem (2560x1440) a jede to na 35FPS čili slabou sestavou to asi nebude :/

CHYBOVÁ HLÁŠKA:
It appears that Call of Duty: WWII did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls.



Čau.Hru jsem zatím nezkusil, takže moc neporadím.Jediná základní rada, co mě napadla je spouštět jako správce.Klasika.Většinu problémů to vyřeší.Pokud tak činíš- nevim.Snad ti poradí zdejší kapacity :-).Páč nebýt jich, tak spoustu her nerozjedu.


Mimo téma.
Docela čučim, že ti ta GK utáhne takovy rozlišení.

P.S.
Možná je rozdíl mezi SP a MP.Fakt netušim.


04 lis 2017, 21:43
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Děláš si prdel ? 35 FPS ? Hele mám starou GK ( AMD RX 470 ) a vše max a jede to v pohodě na 60 FPS. Zahoď to...nebo to nehraj.


04 lis 2017, 23:52
Profil
Private
Private

Registrován: 24 srp 2010, 15:25
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Vyřešeno, na netu jsem se někde dočetl, že ve stačí smazat obsah složky players a ku podivu se to vyřešilo :) už to ukládá.

Jsi normální, to je notebook a hraju to na 27" monitoru ve 2K :D takže ten výkon asi nebude takový :D na 1920x1080 mám taky 60fps. Na 2K je to 35-45fps, navíc pohoda, hra se seká od 25fps :D takže nevidím důvod proč bych to neměl hrát :D :D :D


05 lis 2017, 07:58
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Vy jste všichni rozmazlení, to je hrůza... Já hrál Call of Duty 3 na PCSX2 emulátoru v roce 2011 s pouhými 7 FPS v určitých chvílích, jinak průměrně s 18 FPS po celou dobu a stěžoval jsem si snad s 2 Duo 2,4 GHz, 4 GB RAM a NVIDIA GeForce 9800 GT 1 GB? Ne a hru jsem dohrál.

Některým holt stačí jen to, že hru můžou vůbec hrát a jsou za to vděční. A jiní se zase diví, jak někdo může něco dnes hrát pod 30 FPS a bez HD kvality...


05 lis 2017, 10:37
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

To se snad nedá mluvit ani o hraní s průměrem 18 FPS. Jsou hry kde se da v pohodě hrát na 25 FPS a u jiných hrůza, ale pod 20 ? No to jsem myslel, že je teda GTX965M výkonější. Taky hraju ve 2K a drží to 60FPS.Ve 4K už to padá na 40-45.

A co jinak říkáte na hru ?


05 lis 2017, 16:11
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

Ale dá - na druhou stranu máš zase víc času na reakci (obraz je možná pomalejší, ale tvoje myšlení a schopnost rozhodování ne). A ten pocit toho, že to vůbec můžu hrát, to bylo k nezaplacení. Nějaký HD, pche...


05 lis 2017, 17:01
Profil
Private
Private

Registrován: 31 srp 2008, 09:37
Příspěvky: 12
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

ahojte chlapi ..existuje uz nejaky funkcni crack? stahl jsem si serafinovu verzi diky za info


05 lis 2017, 17:41
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Call of Duty: WWII

???? Nechápu, crack tam máš už implementovaný


05 lis 2017, 18:14
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 68 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download