fastshare
Far Cry 5
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3355
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 led 2019, 07:42





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Far Cry 5 
Autor Zpráva
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Far Cry 5

polfinschs: Zkoušel jsi nainstalovat ten fix co jsem sem dával? Jen pro win7



23 dub 2018, 16:50
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 18:27
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Far Cry 5

Zdravím pánové, díky za reakce. Zkoušel jsem vše co jste psali a to včetně toho fixu, jednou mi ta hra šla a od té doby prostě nic. Přemýšlím, že zkusím i reinstal Windows, protože už mne fakt nic nenapadá, co udělat.


23 dub 2018, 18:27
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 25 pro 2009, 21:35
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Far Cry 5

polfinschsi,

zkus zapnout hru a když tedy nebude fungovat, podívej se do protokolu událostí ve windows, jestli tam neuvidíš důvod, proč se hra nespustí.
Nevíme, jaké máš windows, nevíme tvou pc sestavu. Přeinstalovat win nepomůže.


23 dub 2018, 18:46
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Far Cry 5

polfinschs: Zkus ještě toto. Nainstaluje to veškerý redisty atd. Je to německy ale 2x kliknout jsem zvládl i já:) Jen si odtrhni aktualizace javy pro jistotu. Pokud používáš firefox mohlo by ti to způsobit problémy s onlinovkama atd.
Jinak mě taky přinde, že ti antivir smazal něco co neměl když ses jednou dostal do hry, ale aktualním softwarem nic nezkazíš.



23 dub 2018, 19:40
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 18:27
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Far Cry 5

No, ono mi to občas pomohlo, přeci jen ty Wokna už mám nějaký pátek. Jinak, i5-4460, 8gb ramky, 960 grafku 4gb. Tohle je snad první hra, kde si vážně nedokážu poradit, jak ji rozjet. Nepochopím fakt, když jednou se mi asi omylem spustila a normálně bez problému jsem ji hrál a pak tohle. Asi mi to není souzeno :D


23 dub 2018, 19:44
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 18:27
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Far Cry 5

Díky, zkusím to a uvidím, jinak lišáka nepoužívám. Zkusil jsem komplet aktualizace, i jsem vypnul antivirak, aby to nemázl, pak to přidal komplet do vyjímky a stále nic, je to divný, když jednou to naběhlo. Zas se v pc hrabu přes 20 let a už nějakou znalost mám, ale teď jsem opravdu v koncích :D


23 dub 2018, 19:47
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Far Cry 5

Taky mi to zlobí, někdy hra několikrát spadne při loadingu, spustí se třeba až na 5.pokus, někdy až po restartu pc. Windows 10x64 nainstalovány týden před hrou.


24 dub 2018, 10:20
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 17:46
Příspěvky: 2
Příspěvek Re: Far Cry 5

měl jsem ten samý problém, při spouštění hra spadla nakonec jsem zjistil že to hlásí chybu není vcruntime140 dll na čerstvě nainstalovaných w10 /???/. na netu si najdete co to je. v mém případě znova nainstalovat z ofiko stránek microsoftu Microsoft Visual C++ 2015 Redistributable Update 3 RC pro 64bit. w10. doufám že to někomu z vás pomůže. ;-)


25 dub 2018, 13:11
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 08 úno 2008, 11:52
Příspěvky: 74
Příspěvek Re: Far Cry 5

Tak u mě problém taky odhalen, problém s občasným spuštěním hry způsobovala malá virtuální paměť. Měl jsem to nastavený na " velikost určuje systém" a hold systém při 8GB RAM přidělil 2,5GB virtuální paměti a víc asi ne.
Tak jsem to nastavil ručně na 1.5x víc než mám paměť RAM, takže na 12GB virtuální paměti a problém vyřešen.

Jen mě udivuje, že sám systém víc nenastavil a ani nehlásil, že paměť je nedostatečná.


25 dub 2018, 22:20
Profil
Captain
Captain
Uživatelský avatar

Registrován: 13 dub 2009, 18:53
Příspěvky: 270
Příspěvek Re: Far Cry 5

Hral jsemto asi hodinu,a le to mi uplne stacilo a asi v tom pokracovat nebudu, ti pomocnici me tam tak neuveritelne vadi, graficky docela nuda, nic moc zajimavyho, porad to same,na AC:Origins to nema ani zdaleka.

_________________
CPU: Core i5 3570 - OC 4,2Ghz + Scythe Ninja 3 revB
MB: ASRock Z77 Pro 4
RAM: Kingston 16GB 1600MHz DDR3 CL9
HDD: SSD A-Data SP900 64GB + 1TB Samsung SATA + 4TB WD Blue SATA 3
GPU: Sapphire R9 290 TRI-X 4GB DDR5 Hawai + Accelero Ext.4
PSU: Corsair RM750i
OS: WIN 10 Pro


29 dub 2018, 00:55
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 23 lis 2009, 11:08
Příspěvky: 126
Příspěvek Re: Denuvo a vše okolo

Dá sa urobiť s toho verzia bez toho HD textures packu? Bolo by to celkom fajn.





;-)

_________________
Média nám klamú, poznávajme zakázanú pravdu:

www.aeronet.cz / www.ac24.cz / www.hlavnespravy.sk/ www.tadesco.cz
http://svobodnenoviny.eu/usa-nejvetsi-svetovy-zlocinec-valecny-stvac-a-terorista/
z USA trollmi nediskutujem, tych rovno posielam do ....


21 lis 2018, 06:18
Profil
Uplinker
Uplinker
Uživatelský avatar

Registrován: 18 říj 2010, 12:41
Příspěvky: 14742
Příspěvek Re: Far Cry 5

Mělo by stačit smazat:
data_final>>pc>>downloadcontent>>dlc_mars + dlc_vietnam:

dlc_mars_hd.dat
dlc_mars_hd.fat
dlc_vietnam_hd.dat
dlc_vietnam_hd.fat

>>ingameeditor:
dlcpack0_hd.dat
dlcpack0_hd.fat
igepack_hd.dat

>>worlds:
farcry5_hd.dat
farcry5_hd.fat
installpkg_hd.dat
installpkg_hd.fat

_________________
Nově pro dělené archívy přidávám záchranné segmenty. Pokud původní .part nelze stáhnou či je nevratně poškozen lze jej nahradt záchranným segmentem (platí pro jakýkoliv .part z daného Uploadu). 1 segment = jeden nahraditelný chybějící \ poškozený .part


21 lis 2018, 07:28
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 09 dub 2010, 17:05
Příspěvky: 31
Příspěvek Re: Far Cry 5

Mám trochu problém s hrou...Zatím jsem zkoušel jen Vietnam kampaň, ale ta mi vždy spadne. bez cgyb, bez varování proste crashne do win.
Nějaký tip?
Verze je asi ta jediná :-) FC5 Dead Living..

_________________
MB: ASUS TUF PRO GAMING
CPU: Intel Core I7 8700k NZXT KRAKEN M22
RAM: 16GB Patriot Viper RGB Series
GPU: MSI GTX 1080TI DUKE OC 11GB
SSD: Patriot Burst SSD 240GB
HDD 1-2: 2X Seagate Barracuda 2x1 TB
PSU: Seaonic M12II-620 Evo


22 lis 2018, 20:23
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download