fastshare
Far Cry 5
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3355
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 led 2019, 07:37





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Far Cry 5 
Autor Zpráva
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 31 kvě 2009, 08:29
Příspěvky: 350
Bydliště: MARS
Příspěvek Re: Far Cry 5

+ Fitgirl repack je iba prebelený CPY release ľudia rozmýšľate aj trocha skôr ako niečo napíšete ?


18 dub 2018, 19:36
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 pro 2015, 13:19
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: Far Cry 5

SANDER007 píše:
+ Fitgirl repack je iba prebelený CPY release ľudia rozmýšľate aj trocha skôr ako niečo napíšete ?


Ano.To já samozřejmě vím.Patřím mezi ty pohodlé, které nebaví dohledávat různé updaty a verze cracků , aby mi hra jela správně.Proto volím vždy FitGirl.Mají to už vychytané.Nainstaluju a hraju.Nikdy žádnej problém.Tak to bylo ode mně myšleno :) .Toť vše.... Jinak FC5 mě osobně zatím moc nenadchl.Uvidím dál.Mám odehrany asi jen dvě hoďky.Ale zadarmo dobry :D


18 dub 2018, 20:00
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Far Cry 5

Není moudré vždy volit FitGirl, ale spíš počkat si, jestli s tím náhodou nejsou nějaké problémy. Už se mi stalo, že CorePack nebyl spolehlivý (např. u Sniper - Ghost Warriora 3 podělali rozbalování při instalaci), tak jsem sáhl po jejím repacku a ten jel. Ale zase se mi třeba stalo, že i od ní něco nejelo (např. Ghost Recon - Wildlands, které prostě skoro na konci instalace hodilo nějakou chybu a hotovo). Verze od CorePacku pak jela v pohodě.

Takže od té doby vždycky radši počkám, jestli nejsou nějaké potíže, protože stahovat něco na zkoušku a ještě zbytečně, to je docela na nic... Jinak ještě k FitGirl - moc často bych její repacky nebral. Ona má ve zvyku tu hru šíleně osekat, jen aby to bylo co nejmenší a pak se ti to instaluje klidně i 3 hodiny. Chudák procesor, chudák disk, chudák všechno... To už je fakt lepší radši stáhnout trochu víc, ale zase méně instalovat. Na tohle je dobrej zase CorePack, jenže nikdo není dokonalý, tak není moudré brát vždycky jen od jednoho... ;-)


19 dub 2018, 04:55
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 127
Příspěvek Re: Far Cry 5

Najlepšie je aj tak kliknúť kúpiť v nejakom portáli, otvoriť steam, hodiť kľúč, dať inštalovať a ďalej sa nestarať :D Škoda ale že tie hry stoja toľko :/


19 dub 2018, 09:12
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Far Cry 5

Mannoroth: Jak řikáš. Od fitgirl vždy trvá instalace dlouho. Hold má moc velkou kompresi. Přeci jen 14Gb stažených a po instalaci 44Gb mluví za vše. Ale i tak od ní stahuju rád. BTW instalačka na I7 2600 na 4.2Ghz, 8Gb Ram ale obyčejnej HDD trvala bez pár minut hodinu:). No ale do teď žádnej velkej problém s hrou. Jen 2x se mi stalo, že jsem musel během mise dát load, protože se mi bugnul třeba dialog a pak mise nemohla pokračovat.


19 dub 2018, 15:26
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 pro 2015, 13:19
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: Far Cry 5

Mannoroth píše:
Není moudré vždy volit FitGirl, ale spíš počkat si, jestli s tím náhodou nejsou nějaké problémy. Už se mi stalo, že CorePack nebyl spolehlivý (např. u Sniper - Ghost Warriora 3 podělali rozbalování při instalaci), tak jsem sáhl po jejím repacku a ten jel. Ale zase se mi třeba stalo, že i od ní něco nejelo (např. Ghost Recon - Wildlands, které prostě skoro na konci instalace hodilo nějakou chybu a hotovo). Verze od CorePacku pak jela v pohodě.

Takže od té doby vždycky radši počkám, jestli nejsou nějaké potíže, protože stahovat něco na zkoušku a ještě zbytečně, to je docela na nic... Jinak ještě k FitGirl - moc často bych její repacky nebral. Ona má ve zvyku tu hru šíleně osekat, jen aby to bylo co nejmenší a pak se ti to instaluje klidně i 3 hodiny. Chudák procesor, chudák disk, chudák všechno... To už je fakt lepší radši stáhnout trochu víc, ale zase méně instalovat. Na tohle je dobrej zase CorePack, jenže nikdo není dokonalý, tak není moudré brát vždycky jen od jednoho... ;-)


Já neměl nikdy s instalačkou FitGirl problém.Ani u Wildlands.Disk pravda dostane zabrat.Posledního Wolfa mi to instalovalo na plotnu rovných 6 hodin.No poděl :( :D .FC5 do 45ti minut.Jinak CPU by myslím trpět neměl tu "chvíli" při instalování.Např. ACO mi ho vytěžoval 85-100% a nahrál jsem v něm 90 hodin.Mám starouška i5-2500...Samosebou, ať si každý zvolí způsob jaký mu vyhovuje.Jestli repak, či nikoliv :) .


19 dub 2018, 18:07
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Far Cry 5

To Wildlands dodnes nechápu, proč to nešlo nainstalovat, když jiný repack šel. Ale nebyl jsem sám, kdo měl stejnou chybu. To je holt tak, když nedělá svoje repacky vždycky stejně - stačí použít nějakou jinou metodu a už je problém... A navíc mi u ní ještě vadí to, jak ty repacky moc hrotí - po instalaci ještě zkontrolujte pomocí nějakého programu soubory, jestli se správně nainstalovaly... :D Akorát zbytečná zdržovačka, protože to by snad napsalo chybu v instalaci, ne? :D


20 dub 2018, 04:51
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 12 kvě 2009, 18:20
Příspěvky: 57
Příspěvek Re: Far Cry 5

Prosím jak nastavit české menu a popisky? Rozhovory do cz jsem už přepnul, ale to ostatní je u Far Cry vždy někde schované.


20 dub 2018, 12:36
Profil
Private
Private

Registrován: 19 bře 2018, 13:05
Příspěvky: 1
Příspěvek Re: Far Cry 5

Dobry den chcel by som vas poprosit o radu hru som hral cca hodinu a neulozilo mi ju taktiez po opakovanom vypnuti a zapnuti vzdy mam ponuku nova hra neviem co stym je a dost casto sa mi stava ze ked dam novu hru tak prebieha loadig a potom vyhodi neaku hlasku ze trvalo prilis dlho vypnite zapnite hru a robi to stale dakujem za odpoved.


20 dub 2018, 13:00
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 05 lis 2007, 16:27
Příspěvky: 85
Příspěvek Re: Far Cry 5

pobijec píše:
Prosím jak nastavit české menu a popisky? Rozhovory do cz jsem už přepnul, ale to ostatní je u Far Cry vždy někde schované.

Pro spuštění v CZ lokalizaci otevřít: "...\bin\CPY.ini" a upravit na "Language=cs-CZ"

_________________
OS W10
CPU I7 3,4 GHz
MB ASUS P7
RAM Trancend 8 GB DDR3 1500 MHz
GPU Nvidia 1070 GTX/OC 6GB
SSD OCZ 240 GB SATA3
HDD WD 2 TB SATA3


20 dub 2018, 13:32
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 18 říj 2008, 19:07
Příspěvky: 97
Příspěvek Re: Far Cry 5

Pouva1983: Psal jsem to o stránku zpět..
Citace:
najdi ve složce "E:\Games\Far Cry 5\bin" (tak to mám já) cpy.ini a řádek SavePath. To je cesta k uloženým pozicím. Pokud ti hra neukláda musíš si vytvořit svou složku a zadat ji do té savePath. Musel jsem také dělat. Přiklad u mě....
SavePath=E:\Games\Far Cry 5\saves\


20 dub 2018, 14:34
Profil
Corporal
Corporal

Registrován: 12 kvě 2009, 18:20
Příspěvky: 57
Příspěvek Re: Far Cry 5

emko11 - moc děkuji, to je ono.


20 dub 2018, 16:41
Profil
Private
Private

Registrován: 10 kvě 2009, 18:27
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Far Cry 5

Zdravím pánové, nemáte ještě nějakou radu co zkusit, jak zde již bylo jednou zmíněno, spustí se pouze tabulka Far Cry, ale do hry se to nepřepne, zkoušel jsem vše možné, jednou mi ta hra naskočila a hrál jsem jí, ale do té doby zas nic. Mám stažené asi 2-3 verze a stále to samé, zoufalost mne již dohání. Předem díky :)


22 dub 2018, 15:51
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 pro 2015, 13:19
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: Far Cry 5

polfinschs píše:
Zdravím pánové, nemáte ještě nějakou radu co zkusit, jak zde již bylo jednou zmíněno, spustí se pouze tabulka Far Cry, ale do hry se to nepřepne, zkoušel jsem vše možné, jednou mi ta hra naskočila a hrál jsem jí, ale do té doby zas nic. Mám stažené asi 2-3 verze a stále to samé, zoufalost mne již dohání. Předem díky :)

O moc nepřicházíš.Za mne chabý průměr, ale věc názoru :) .

Splňuješ HW požadavky?Pokud ano, tak nevím.Možná ovladače GK, nebo MV C+++ ?

Jak už jsem psal nejednou.Mám staženo od FitGirl a bez sebemenšího problému.Při instalaci ti nabídne i stažení, či aktualizaci oněch MV C+++.Víc mě nenapadá.


22 dub 2018, 18:07
Profil
Private 1 st class
Private 1 st class
Uživatelský avatar

Registrován: 25 pro 2009, 21:35
Příspěvky: 22
Příspěvek Re: Far Cry 5

Zdravím polfinschsi,

těžko říct, proč Ti hra nefunguje. Je možné, že ti antivir smaže cracknuté překopírované soubory. Nebo také antivir nedovolí spustit překopírované soubory. Otázka také je, jaké má složka se hrou práva ve windows. Zkus spustit spouštěcí soubor jako správce. Zkus hru nainstalovat znovu a celou složku se hrou dát do vyjimky v antiviru. Můžu Ti sdělit, že verze od Serafima je plně funkční.


22 dub 2018, 19:03
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download