fastshare
Assassin's Creed Odyssey
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Příspěvků: 3355
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 24 led 2019, 07:19





Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Pravidla fóra







Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Assassin's Creed Odyssey 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Registrován: 19 pro 2015, 13:19
Příspěvky: 29
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

sgt.Libor píše:
Chlapi ma nekdo problem stou hrou jako ja ? Uplne mi padaji FPS na nulu a seka se to nejak divne a pak to zas jede na chvili uplne plynule uplne jedno kde. Mam Geforce GTX 1050 Ti , procesor AMD FX 8300 vse od MSi aj kdyz to pretaktuju o jeden 1GHZ tak to same i na nejnizsi grafiku uplne stejne. Ze by operacni pamet ? Tu mam 14 GB ale DDR3



Čau.Podle mně to RAMkama nebude.Já mám 8GB DDR 3 a ve hře mi berou cca 5Gb +/-. V jakém hraješ rozlišení?Já FHD... i5-2500, GTX 1060 a dá se to doladit v nastavení hry.Nějaké ty stíny dolů a kraviny co žerou výkon.Jedu to v průměru kolem 50- ti fps, což je fajn :-).Ty máš asi jiný problém.Ovladače GK aktuální?Nějaká havěť v kompu?Mám repack od Fitgirl a spokojený.Teploty HW máš v pořádku?Jinak mě nic nenapadá.Možná OS?Fičím na Win 7.Za mě velmi povedená hra.Třeba někdo poradí lépe :-)


30 lis 2018, 21:18
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 09 pro 2009, 17:48
Příspěvky: 127
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

Mne robil nieco podobne project cars 2. Na chvilku sa uiplne zasekol na akejkolvek grafike. Zistil som ze to bolo notebookovym 5400 otackovym HDD a hra sa snazila z neho nieco nacitat. Spusti si spravcu uloh pocas hry a zisti co sa deje s pc pocas toho ako sa ti pocitac zasekne.


01 pro 2018, 00:11
Profil
Sergeant
Sergeant

Registrován: 12 kvě 2009, 07:58
Příspěvky: 96
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

Harddiskem to neni. Já to hraju na i5-8600, GTX 970, 32 GB RAM a celá hra je na SSD a i tak se to občas zasekne. Prostě se jako obyčejně vysrali na optimalizaci včetně vytížení CPU kvůli tý jejich násobný DRM ochraně.


01 pro 2018, 11:32
Profil
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Registrován: 05 čer 2010, 17:29
Příspěvky: 45
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

laterom píše:
sgt.Libor píše:
Chlapi ma nekdo problem stou hrou jako ja ? Uplne mi padaji FPS na nulu a seka se to nejak divne a pak to zas jede na chvili uplne plynule uplne jedno kde. Mam Geforce GTX 1050 Ti , procesor AMD FX 8300 vse od MSi aj kdyz to pretaktuju o jeden 1GHZ tak to same i na nejnizsi grafiku uplne stejne. Ze by operacni pamet ? Tu mam 14 GB ale DDR3



Čau.Podle mně to RAMkama nebude.Já mám 8GB DDR 3 a ve hře mi berou cca 5Gb +/-. V jakém hraješ rozlišení?Já FHD... i5-2500, GTX 1060 a dá se to doladit v nastavení hry.Nějaké ty stíny dolů a kraviny co žerou výkon.Jedu to v průměru kolem 50- ti fps, což je fajn :-).Ty máš asi jiný problém.Ovladače GK aktuální?Nějaká havěť v kompu?Mám repack od Fitgirl a spokojený.Teploty HW máš v pořádku?Jinak mě nic nenapadá.Možná OS?Fičím na Win 7.Za mě velmi povedená hra.Třeba někdo poradí lépe :-)


AC Odyssey není zrovna dobře optimalizovaná hra. Je celkem závislá na ramkách, kupodivu. Mně hra jela pod 60 fps, většinou kolem 50, ve městě to padalo pod 45 fps. A to mám RTX 2070 a i7 7700. To se mi zdálo jako nedostatečné vzhledem k sestavě. Měl jsem 8GB ram a při hraní mi to ukazovalo také zatížení kolem 5GB. Což jsem si říkal, že 8GB je tedy dostatečné. A ono nebylo. Projel jsem si net a dozvěděl se, že bych skutečně měl upgradovat ramky. Takže jsem dosadil další 8GB modul a najednou fps vyskočilo na v průměru 85. V přírodě to jede kolem 95 ve městě pod 70 to neklesne. Ten nárůst byl díky pitomé ramce až překvapivě vysoký. Na stejné nastavení s 8GB bylo využito cca 5GB a s 16GB je využito kolem 8GB. To znamená, že hra při 8GB nezatěžuje ramky úplně na max co to jde, ale nechává nějakou rezervu a má to tedy vliv na samotný výkon hry. Otázkou je jestli hra je závislá na typu paměti. Zda pod DDR3 jede hůře než pod DDR4, které má větší takty.


28 pro 2018, 23:12
Profil
Major
Major
Uživatelský avatar

Registrován: 10 kvě 2009, 17:18
Příspěvky: 334
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

wojachki píše:
laterom píše:
sgt.Libor píše:
Chlapi ma nekdo problem stou hrou jako ja ? Uplne mi padaji FPS na nulu a seka se to nejak divne a pak to zas jede na chvili uplne plynule uplne jedno kde. Mam Geforce GTX 1050 Ti , procesor AMD FX 8300 vse od MSi aj kdyz to pretaktuju o jeden 1GHZ tak to same i na nejnizsi grafiku uplne stejne. Ze by operacni pamet ? Tu mam 14 GB ale DDR3



Čau.Podle mně to RAMkama nebude.Já mám 8GB DDR 3 a ve hře mi berou cca 5Gb +/-. V jakém hraješ rozlišení?Já FHD... i5-2500, GTX 1060 a dá se to doladit v nastavení hry.Nějaké ty stíny dolů a kraviny co žerou výkon.Jedu to v průměru kolem 50- ti fps, což je fajn :-).Ty máš asi jiný problém.Ovladače GK aktuální?Nějaká havěť v kompu?Mám repack od Fitgirl a spokojený.Teploty HW máš v pořádku?Jinak mě nic nenapadá.Možná OS?Fičím na Win 7.Za mě velmi povedená hra.Třeba někdo poradí lépe :-)


AC Odyssey není zrovna dobře optimalizovaná hra. Je celkem závislá na ramkách, kupodivu. Mně hra jela pod 60 fps, většinou kolem 50, ve městě to padalo pod 45 fps. A to mám RTX 2070 a i7 7700. To se mi zdálo jako nedostatečné vzhledem k sestavě. Měl jsem 8GB ram a při hraní mi to ukazovalo také zatížení kolem 5GB. Což jsem si říkal, že 8GB je tedy dostatečné. A ono nebylo. Projel jsem si net a dozvěděl se, že bych skutečně měl upgradovat ramky. Takže jsem dosadil další 8GB modul a najednou fps vyskočilo na v průměru 85. V přírodě to jede kolem 95 ve městě pod 70 to neklesne. Ten nárůst byl díky pitomé ramce až překvapivě vysoký. Na stejné nastavení s 8GB bylo využito cca 5GB a s 16GB je využito kolem 8GB. To znamená, že hra při 8GB nezatěžuje ramky úplně na max co to jde, ale nechává nějakou rezervu a má to tedy vliv na samotný výkon hry. Otázkou je jestli hra je závislá na typu paměti. Zda pod DDR3 jede hůře než pod DDR4, které má větší takty.



Já mám taky 16 GB ram a občas se to sekne taky, přikláněl bych se optimalizaci hry, v průměru jedu 80fps


29 pro 2018, 12:26
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

Já teda nejedu na 60 FPS, ale na 30 FPS, respektive něco okolo 30 FPS a v pohodě. Jenom třeba ve městě to občas trochu spadne pod 30 FPS, ale to je normální, když je tam víc objektů než mimo něj. A pokud nemáte vyloženě brutální propady třeba z 60 FPS na 15 FPS, tak bych nějaké občasné škubnutí vůbec neřešil - buďte rádi, že AC Odyssey není jako Battlefield V, kde za asi 6 hodin už nemáte co dělat, protože se tam kromě těch příběhů nedá nic dělat... Už mám nahráno 51 hodin, příběh mám hotový, ale ani zdaleka nemám všechny vedlejší úkoly hotové a ani všechny lokace dokončené. /)

Ubisoft to začal brát nějak vážně, protože od Origins se rapidně zvýšilo množství obsahu ve hře, takže je naprosto nemožné skončit třeba na 20 hodinách a mít vše hotové. :D A to je jenom dobře, protože ta hra aspoň vydrží nějakou dobu.


29 pro 2018, 12:56
Profil
Private
Private
Uživatelský avatar

Registrován: 18 zář 2009, 17:33
Příspěvky: 5
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

Mannoroth píše:
Já teda nejedu na 60 FPS, ale na 30 FPS, respektive něco okolo 30 FPS a v pohodě. Jenom třeba ve městě to občas trochu spadne pod 30 FPS, ale to je normální, když je tam víc objektů než mimo něj. A pokud nemáte vyloženě brutální propady třeba z 60 FPS na 15 FPS, tak bych nějaké občasné škubnutí vůbec neřešil - buďte rádi, že AC Odyssey není jako Battlefield V, kde za asi 6 hodin už nemáte co dělat, protože se tam kromě těch příběhů nedá nic dělat... Už mám nahráno 51 hodin, příběh mám hotový, ale ani zdaleka nemám všechny vedlejší úkoly hotové a ani všechny lokace dokončené. /)

Ubisoft to začal brát nějak vážně, protože od Origins se rapidně zvýšilo množství obsahu ve hře, takže je naprosto nemožné skončit třeba na 20 hodinách a mít vše hotové. :D A to je jenom dobře, protože ta hra aspoň vydrží nějakou dobu.



BF V je vyloženě o MP. Singl je vedlejší produkt.


29 pro 2018, 14:57
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

Drtivá většina FPSek je hlavně o MP a má SP jen jako vedlejšák...

Edit: Tak jsem konečně dokončil Odyssey nejen úplně do konce se všemi vedlejšími questy, ale prozkoumal jsem i všechny lokace. A můžu říct akorát jedno - no ty vole! 104 hodin, než jsem všechno dokončil! :D Za ta léta, co jsem hrál různé hry s otevřeným světem, jsem se akorát 3krát dostal nad 100 hodin a to pouze v případech série The Elder Scrolls (Morrowind - 120 hodin, Oblivion - 110 hodin a Skyrim - asi 200 hodin). Vždy jsem dokončil úplně všechno, co se dokončit dalo, ale nikdy bych si nemyslel, že se ještě nějaká hra dokáže taky dostat nad hranici 100 hodin. Assassin's Creed - Odyssey to dokázalo a je vidět, jak jim ta pauza v roce 2016 prospěla, protože od Origins ta herní doba šla brutálně nahoru (to jsem dohrál kompletně za 65 hodin).

Takže očekávám, že další Assassin's Creed bude mít tak 130 hodin, možná i víc. :D


08 led 2019, 19:45
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 159
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

no ja mam ted 120 hodin a jeste hraji, a vidim to jeste tak na dalsich 30 hodin:)
a ta hra je vazne dobra, grafika, pribeh, bez chyb


09 led 2019, 00:22
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

Přesně tak, navíc i ta mapa je neskutečně velká - pokud si někdo myslí, že mu stačí se jenom z Kefalonie dostat na pevninu a tam plnit příběhové mise, tak je pěkně vedle, protože ty dvě pevniny navzájem propojené jsou pouze jedna část celé mapy. Ještě jsou tam ostrovy a každý z nich má jednak jednorázové questy, ale taky i sérii questů, kdy je potřeba vyřešit nějaký větší problém. A to ani nemluvím o tom, že je potřeba se tzv. vyexpit na požadovanou úroveň pro nějaké příběhové questy, takže nejde hrát jenom příběh a nic dalšího.

Za mě jednoznačně nejlepší hra posledních let. Nějaké GTA, Zaklínač či dokonce i Fallout se můžou jít zahrabat. Takhle se dělají ty nejlepší hry, které vydrží sakra déle než jen třeba 40 hodin...


09 led 2019, 06:02
Profil
Master Sergant
Master Sergant

Registrován: 14 dub 2009, 23:09
Příspěvky: 159
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

to mas pravdu, ale prece jenom bych jedno vytkl, a to , ze jakmile ziskas level 50 tak to je konecna a presto, ze za neco ziskas body tak uz je to zbytecne, protoze ta 50 je konecna, nemeli to stropovat a nechat to otevrene
jinak se mi libi, ze tam je vice smeru, to znamena zabit kult, zabit zoldaky, vyresit atlantidu, je tam toho dost, a ta grafika, kdyz mas vykonejsi pc je vazne super
ja to hraji timto zpusobem, nejdrive prozkoumam celou mapu, potom kdyz to jde pozabijim vojaky v taborech a hradech a pomalu plnim mise


09 led 2019, 09:16
Profil
General
General
Uživatelský avatar

Registrován: 29 říj 2008, 11:46
Příspěvky: 884
Bydliště: unknown
Příspěvek Re: Assassin's Creed Odyssey

To stejné bylo už v Origins, kde byl taky strop level 50. Ale mám pocit, že tam ještě nebyl zaveden mechanismus, který dával Bayekovi rovnocenné soupeře, takže pořád šlo narazit na někoho třeba s levelem 20 nebo 30 a bylo jasné, že nemá šanci. V Odyssey jsem akorát v aréně potkal slabé soupeře, jinak měli vždycky level 40+.

Těch směrů je tam opravdu hodně a super je i to, že ti žádný quest nezmizí, pokud ho nestihneš dokončit (nemyslím ty radiant questy typu zakázky na někoho/něco). Takže můžeš klidně udělat minimum questů pro to, aby ses vyexpil a pak je v klidu dodělat později. Nikam neutečou. :D

A taky doporučuju to s tím prozkoumáváním nepřehánět, protože pak se může stát, že vyčistíš pevnost, jenže něco přehlédneš a to něco je pak součást nějakého questu a ty se tam pak budeš muset vrátit jen pro to něco a vojáci se mezitím respawnuli. Málokdy se mi stalo, že bych ani quest nemusel dělat, protože jsem tu věc už nevědomky získal.

Každopádně, jestli to někdo dal pod 100 hodin, tak smekám, protože já se akorát zastavoval prodávat věci u kováře, které jsem během hry našel. Jinak jsem pořád něco dělal a vydělal si přes 2 milióny drachem. :D


09 led 2019, 10:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 27 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru









StahovaniZaSMS Pizza Modena MP3 free download